Online seminar Veilig Verhuizen met Promedico ASP

 
 
Praktische nascholing in 25 minuten, op je eigen computer, laptop of tablet. Stap voor stap liet Wendy Breuker zien hoe je patiëntverhuisdossier veilig elektronisch overdraagt van en naar Promedico ASP.

Jaarlijks veranderen veel mensen van huisarts. In sommige praktijken geldt dat jaarlijks voor meer dan 25 procent van de patiëntenpopulatie. Meestal omdat ze verhuizen, soms zijn er andere redenen. Bij verandering van huisarts verhuist ook het patiëntendossier. Mede dankzij de komst van ZorgMail File Transfer (ZFT) gebeurt dat steeds vaker veilig en elektronisch. Zo werden in 2014 al ruim 250.000 patiëntendossiers veilig overgedragen via ZFT.

Het online seminar op 16 april was speciaal voor Promedico ASP-gebruikers. Als duwtje in de rug voor huisartsen en assistentes die hun patiëntverhuisdossiers nog niet veilig en elektronisch overdragen. En  voor hen die het al wel doen om te kijken of het nog gemakkelijker en beter kan.

Wendy Breuker kent Promedico ASP als geen ander. Als assistente in een gezondheidscentrum is zij een ervaren gebruiker en zij is bovendien lid van de softwarecommissie. Stap voor stap heeft zij laten zien  hoe u een patiëntverhuisdossier samenstelt en klaar zet voor de nieuwe huisarts. En ook hoe u een klaargezet dossier importeert en verwerkt in uw eigen HIS.

Via deze link kunt u het seminar (nogmaals) zien.